недеља, 24. октобар 2010.

Najpoželjnije svetske neženje

Najpoželjnije neženje svetskog džet-seta:

1. Kao dobro vino - što je stariji to je bolji, Džordž Kluni, uspešan, talentovan, bogat, zgodan. Šta još treba za  sreću? 
2. Da osvoji devojku, Džerard Batler treba samo da otvori usta i njegov neodoljivi škotski akcenat će učiniti ostalo. Džeri tvrdi da do sada nije uspeo da nadje svoju drugu polovinu, a na njegovoj ljubavnoj listi su i takve lepotice kao što su Dženifer Eniston, Lindzi Lohan i Džesika Simpson.
3. Ljubimac žena celog sveta još od vremena "Titanika" - Leonardo di Kaprio, uspeo je, uveliko, da promeni mišljenje o sebi. Više nije "dragi dečak Džek", nego je formirana ličnost koja je na listi najtraženijih i najtalentovanijih glumačkih holivudskih veličina. Njegove muze su bile supermodeli - Žizel Bundšen i Bar Rafaeli. 
4. Niko nije očekivao da će "vampir" da izazove svetski talas ludila. Iako Robert Patinson nije tipski lepotan, svaka druga devojka je zaljubljena u njega. Pred ovim momkom je blistava budućnost.
5. Marija Šarapova, Džesika Simpson, Lindzi Lohan, Kirsten Danst, Paris Hilton i Kameron Dijaz su samo neke sa liste žena ovog pravog plejboja - frontmena grupe "Maroon 5", Adama Levajna. 
6. Još jedan muzičar na našem spisku je Džon Majer. Pravi romantičar pred kojim su pale i takve devojke kao što su Dženifer Lav Hjuit, Dženifer Eniston i Džesika Simpson.
7. Priroda nije bila baš izdašna prema Čejsu Krofordu. Sa spoljašnošću prosečnog "amerikanca" prevazišao je ravnodušnost ženske polovine populacije, a uspešna uloga je napravila od ovog mladog čoveka jednog od najpopularnijih glumaca u Holivudu. 
8. Sa 22 godine života postati najpoželjniji neženja - to je uspeh koji je postigao Zak Efron. Sa raskošnom frizurom i dugim trepavicama postao je predmet skrivenih želja svih tinejdžerki širom sveta. Prema sopstvenom priznanju nema nameru da se ženi do 40, bez obzira što je u vezi sa lepoticom Vanesom Hadžens. 
9. Skandalozna ličnost - možda je to razlog samoće 34-godišnjeg glumca Kolina Farela. Svi se sećaju seksi-video klipa koji je obišao planetu i glumčeve privrženosti antidepresivima. 
10. Džoš Hartnet - zagonetna ličnost i genijalni glumac, već više od 10 godina ne napušta srca mnogih žena u svetu.
11. Džejmi Foks nikada nije bio oženjen iako je otac dvoje dece. Veoma je talentovani glumac i izvrstan muzičar. U to su se uverili gledaoci njegovih filmova.
12. Osim zapetljane situacije sa Rejčel Mek Adams, Rajan Gosling ne iznosi svoj privatni život pred oči javnosti. 
13. Posle popularnosti "Zvezdanih staza", uopšte ne čudi da je momak ovakvog izgleda kao što je Kris Pajn, osvojio srca predstavnica slabijeg pola.  
14. Romantična faca koju ima Šaja LaBef, privukla je pažnju ne samo pevačice Rijane, nego i velikog broja devojaka iz celog sveta. Ali, njegovo srce je, za sada, zauzeto već više od godinu dana, sa britanskom glumicom Keri Maligan.
15. Fantastična figura i harizmatični izgled - glavni su aduti Džejsona Luisa, idealnog ljubavnika Samante iz serije "Seks i grad", ali to, naravno, nije jedina uloga ovog momka ni na filmu, ni u životu. Nakon raskida sa Rozario Douson, na kratko je prekinuo lov na selebriti lepotice. 
16. Metju MekKonahi je najzgodniji muškarac na planeti! Takvim ga je proglasio magazin "People" 2005.godine. 
40-godišnji glumac do sada nije bio u braku, iako već duže živi sa Kamilom Alves i vaspitava svoju dečicu. Može se reći - neoženjeni porodični čovek! 
17. Džejkl Džilenhol je na listi najpoželjnijih, takodje, sa razlogom. Istina, posle raskida sa glumicom Riz Viterspun nije baš žurio da ulazi u nove veze. 
18. Na veliki broj obožavateljki Kelan Latz je navikao odavno, jer je do uloge vampira u "Twilight" sagi, bio profesionalni maneken. Trudi se da svoj lični život drži podalje od žute štampe. 

Нема коментара:

Постави коментар