недеља, 26. септембар 2010.

Kevin Kostner se bavi čišćenjem Meksičkog zaliva od izlivene nafte...

Glumac KEVIN KOSTNER, čiji je rodjeni brat DEN izmislio poseban sistem filtriranja nafte, krenuo je u Vašington. Tamo je pozvao vodeće američke političare da iskoriste pronalazak njegovog brata, da se Amerika nikada više ne bi suočila sa užasnim naftnim katastrofama, od kojih je nedavna - uništila floru i faunu duž obale Meksičkog zaliva.
"Američki narod zahteva da se ovaj košmar, koji nas prati u XXI veku, spreči jednom zauvek. Pri čemu su nam potrebne ne prazne priče, nego realna rešenja!" - izjavio je Kostner.
"Uopšte nam nije potrebna kozmetička demonstracija snage ili izveštaji na 500 strana - to su potpuno zastarele metode, potrebno nam je realno rešenje da se izbavimo od opasnosti" - dodao je proslavljeni glumac.
Izlivanje nafte na naftnoj bušotini BP, koje je zaustavljeno tek 100-og dana od katastrofe, dovelo je do izlivanja hiljada i hiljada galona nafte u more. Kostner je već prodao 32 svoja uredjaja upravi British Petroleuma. Zajedno sa bratom Kevin Kostner je suvlasnik firme Costner Industries Nevada Corporation.
Ako je metoda koju predlaže Den Kostner stvarno efikasna, daj Bože, da se primeni ne samo u SAD, nego i u svim zemljama koje se bave eksploatacijom nafte.



Izvor: Showbiz Spy

Нема коментара:

Постави коментар