четвртак, 30. септембар 2010.

Kortni Lov rešila da se podmladi...


KORTNI LOV rešila da se podmladi...

Samouverena, probojna i direktna, nepostojana i izazovno kontradiktorna, Kortni Lov je jedna od najskandaloznijih ličnosti u svetskom rock jet-setu.
Кортни Лав решила помолодеть при помощи стволовых клеток
"Ja nisam žena - ja sam elementarna nepogoda!" - opisuje sebe udovica rano preminulog rok muzičara Kurta Kobejna.
Šta reći, kada se neobuzdana energija Kortni vidi ne samo u postupcima, nego i u ekstravagantnoj spoljašnjosti, koju je, zvezda, rešila da malo koriguje.
Pevačica je odlučila da se kardinalno podmladi uz pomoć liftinga matičnim ćelijama. Nije se uplašila ni činjenice da ovaj metod u kozmetologiji još nije dovoljno ispitan i da se nalazi u eksperimentalnoj fazi.
Operaciju je obavljena pod lokalnom anestezijom, bez ožiljaka i neinvazivno, kako se to, po pravilu, dešava kod plastičnih operacija.
Suština metoda se sastoji u tome da se male količine masti otklanjaju ručno i ta se masnoća i regenerativne ćelije čuvaju za naknadnu reinekciju. Posle toga, stručno lice serijom inekcija u razne delove lica uvodi te ćelije, a i dopunjava količinu, ako je potrebno, tokom naknadnih kontrolnih pregleda. Matične ćelije se nastanjuju u tkivu, razvijajući svoje sopstvene krvne sudove, što dovodi do podmladjivanja. Na taj način, postoperativni period ne traje duže od dve nedelje.
Prema rečima plastičnih hirurga, specijalizovanih za vršenje ovakvih operativnih poduhvata, takva vrsta zahvata omogućuje da se ne samo poboljša izgled tkiva, nego i struktura kože i boja tena.
Izgleda da cena od 7000 dolara za proceduru, nije uplašila hrabru Kortni!


Izvor: lady.ru
Post: Jelena Stefanović

Нема коментара:

Постави коментар