субота, 18. септембар 2010.

Kolin Firt o novom filmskom projektu...

Glumac KOLIN FIRT je proslavio svojih 50 godina života u klubu Grey Goose Soho House Club za vreme filmskog festivala Toronto International Film Festival, u Torontu, Kanada, 9.septembra 2010.g. 

Ovih dana Kolin Firt priprema istorijski i dokumentarni filmski projekat, pod nazivom: "Ljudi govore" (The People Speak"), sa fokusom na istorijske dogadjaje u Engleskoj, na koje su uticali obični ljudi. U filmu će igrati takve veličine kao što su ser Ben Kingsli, ser Jan MekKelan, Džoš Stoun.

«Tražim zanjimljive priče»
Izbor teme za film inspirisan je neobičnim motivom. Kolin Firt kaže da je u školi mrzeo istoriju, a da sada želi da kompenzuje svoje neznanje istraživanjem najneobičnijih momenata iz istorije, koji su nepoznati većini ljudi.

"Ovaj projekat je odličan odgovor na sve moje patnje koje sam preživeo kao dečak, na časovima istorije!" - kaže Kolin Firt. 
- "Mi ćemo istražiti ono bogato nasledje koje nam nudi istorija, sa tačke gledišta najlošijeg i najboljeg ponašanja čoveka. Korupcija, seksualne perverzije, pobune, borba za vlast - o tome nam nisu pričali u školi! Nema nikakvog opravdanja za to, da istorija mora biti samo gomila suvoparnih činjenica".

Колин Ферт снимет фильм о простых людях

Na slici: Kolin Firt i njegova supruga Livia Giuggioli

Нема коментара:

Постави коментар